11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Sute de spectatori la prima seară Rockomotiva

Craiova: Sute de spectatori la prima seară Rockomotiva

Sute de persoane au călcat vineri seara pragul Casei de Cultură a Studenților (CCS) din Craiova pentru a participa la prima seară a Festivalului Studențesc Rockomotiva. Evenimentul i-a adus aseară, la un loc, pe bucureștenii de la RoadkillSoda, pe sârbii de la Pero Defformero, dar și pe realizatorii unui proiect perfect, așa cum se și intitulează reuniunea dintre formațiile Timpuri Noi și Partizan. Cei prezenți au putut să reasculte, live, în această formulă inedită, melodii consacrate ale formației Timpuri Noi, destrămată după mai multe neînțelegeri între membrii trupei. „Mistrețul”, „Tanța”, „Victoria”, „Malu’ Valu’” au fost cântate de toată lumea, într-un concert Perfect care a durat aproximativ două ore.

Din programul serii de vineri nu a lipsit nici secțiunea de concurs, în cadrul căreia au urcat pe scenă Rabbit (Craiova), Sin Under Skin (Craiova) și Barock (București).

În această seară, festivalul continuă cu concertele susținute de bulgarii de la Eufobia, craiovenii de la Avatar, bucureștenii de la Bloodway, iar în final, cu super-trupa Twilight of The Gods. Nu va lipsi nici secțiunea de concurs, în cadrul căreia vor cânta Never Enough (Brașov), Anemic Disco (Cluj) și Nouă Ani Lumină (Iași).

Programul celei de-a doua zile de festival este următorul: 

17:00 – doors open
18:00 – Never Enough (Brașov)
18:35 – Anemic Disco (Cluj)
19:10 – Nouă Ani Lumină (Iași)
20:00 – Eufobia
21:05 – Avatar
22:00 – Bloodway
23:00 – Twilight of the Gods

Biletele pentru o singură zi se pot cumpăra direct de la intrare și costă 30 de lei, iar abonamentele 60 de lei. Studenții de la Universitatea din Craiova, Universitatea de Medicină și Farmacie și din Craiova și Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu au acces gratuit, în baza carnetului de student vizat la zi.

Festivalul este organizat de CCS Craiova, cu sprijinul Ministerului Tineretului şi Sportului şi în parteneriat cu Romanian Thrash Metal Club, Asociaţia „Craiova – Capitală Culturală Europeană 2021”, Gazeta de Sud şi METALHEAD.RO.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS