17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAlege TV le-a adus craiovenilor bucurie și consultații gratuite

Alege TV le-a adus craiovenilor bucurie și consultații gratuite

Craiovenii care au trecut pragul mall-ului Electroputere Parc la sfârșitul săptămânii trecute au sărbătorit alături de echipa Alege TV lansarea oficială a noii televiziuni a oltenilor.

În prima dintre cele trei seri dedicate evenimentului de lansare a noului post al oltenilor, Alege TV, i-am avut alături de noi pe cei de la Moving Express, care au făcut o demonstraţie de fitness, dar şi cele mai îndrăgite trupe muzicale locale – Feedback Band şi Dana Torop, 7 Fix şi No Antidote.
Craiovenii prezenţi la Electroputere Parc, cititori fideli ai Gazetei de Sud, au ţinut să ureze mult noroc şi viaţă cât mai lungă noii lor televiziuni. S-au declarat convinşi că vor găsi în grila postului Alege TV emisiuni diversificate, dar şi ştiri obiective, aşa cum i-a obişnuit de 20 de ani Gazeta de Sud. „Vă doresc să aduceți în grila dumneavoastră de programe emisiuni cât mai multe și să vă bucurați de o cât mai mare audiență. Aș vrea să văd la Alege TV emisiuni educative, dar și informații și noutăți din orașul nostru“, ne-a urat Jeanina Stănescu. „Să aveți o viață cât mai lungă“, a fost mesajul Mariei Crăciun, care speră să regăsească în grila noii televiziuni a oltenilor „cât mai multe știri și reportaje locale. Să reflectați în emisiunile dumneavoastră realitatea și adevărul, așa cum o face de ani buni Gazeta de Sud“.

Craiovenii au ales sănătatea

Cei care au ales să ne fie alături pe parcursul zilei de sâmbătă, 30 mai, și duminică, 31 mai, au putut beneficia de consultaţii medicale gratuite din partea celor mai buni specialişti în domenii precum dermatologie, nutriţie sau kinetoterapie, parteneri de încredere ai echipei Gazeta de Sud şi Alege TV.
Medicii care au fost alături de echipa Alege TV au fost Simona Ianoși, specialist în dermatologie, kinetoterapeutul Alin Burileanu, nutriționistul Adelina Vrapcea și stomatologul Anca Ștefanache. Nu au lipsit de la întâlnirea cu craiovenii nici reprezentanții Școlii Postliceale Edunet, care au măsurat tensiunea și glicemia celor interesați.
„Arcamed este încântată să ofere consultații gratuite copiilor. Cu această ocazie, părinții au primit o mapă în care vor regăsi fișa de consultație a copilului, precum și sfaturi pentru părinți vizavi de igiena dentară a celor mici. Pentru televiziune, vă dorim să aveți un drum ușor, plin de bucurii și să ajungeți unde v-ați propus“, a spus Anca Ștefanache, medic stomatolog în cadrul clinicii Arcamed.
Ni s-a alăturat pentru a le oferi informații și consultații gratuite craiovenilor și dermatologul Simona Ianoși: „Am venit cu tot dragul și am venit, în primul rând, să le arătăm craiovenilor ce înseamnă frumusețea feței și pentru asta am adus un aparat cum sunt foarte puține în țară, care ne face o evaluare foarte exactă a problemelor pe care fiecare ten le are. Am venit aici să fim alături de postul Alege TV și îi urăm mult succes. Ne bucurăm că este un partener de mare nădejde al nostru“.
Doctorul Constantin Mo­go­șanu, medic rezident la Spitalul Județean de Urgență Craiova și profesor la școala postliceală Edunet, s-a alăturat echipei Alege TV pentru a-și ajuta semenii să conștientizeze importanța sănătății și a consultului medical.
„Principalul scop al acestei acțiuni este de a depista cât mai precoce în rândul populației eventualele valori mari de glicemie sau ale tensiunii arteriale și a conștientiza populația că este mult mai eficient să previi sau să depistezi în fază incipientă o boală decât să o tratezi în stare avansată. Craiovenii au arătat un interes crescut față de sănătate, dovadă și numărul mare de oameni care s-au oprit să-și testeze gratuit nivelul glicemiei sau a tensiunii arteriale“, a precizat doctorul Constantin Mogoșanu.
Craiovenii care au primit gratuit consultații și sfaturi medicale au ținut să mulțumească echipei Alege TV și medicilor care le-au oferit, timp de două zile, informații importante despre starea sănătății lor. „Sunt binevenite astfel de acțiuni care vin în sprijinul omului de rând care are sau nu timp și bani să treacă pe la cabinetele medicilor. Salut inițiativa postului Alege TV, căruia îi doresc emisiuni cât mai bune și viață lungă“, a precizat o cititoare fidelă a Gazetei de Sud.

Pe tărâmul magic oferit de Alege TV

Nu au fost uitați nici cei mici. În spațiul special amenajat pentru ei a fost pregătit un tărâm magic, de pe care nu au lipsit personajele Disney, clovnii, dansul, muzica şi surprizele.
Cei mici au fost încântați să descopere magia dansului alături de copiii talentați de la Clubul de dans sportiv Katamis și de la Kop Dance School.
„A fost o ocazie frumoasă să le arătăm craiovenilor ce înseamnă dansul. Ne bucură faptul că ne putem asocia numele cu Alege TV, care, suntem siguri, va fi de același nivel calitativ ca și Gazeta de Sud, Radio Sud sau craiova.ro. Vă dorim multă baftă, programe bune!“, a precizat Cătălin Safta, vicepreședinte și antrenor al Clubului de Dans Sportiv Katamis Craiova.
Cele mai frumoase desene au fost premiate de Bebeti, iar clovnul Pinky i-a cucerit pe prichindei cu tot felul de figurine din baloane. „Copiii au avut parte de surprize colorate asortate cu vârsta lor. Mă bucur că am putut fi alături de Alege TV, căreia îi urez să zboare spre nori cu zâmbete! Dum bun!“, a spus clovnul Pinky.
Nu au lipsit de pe tărâmul magic al copilăriei Minnie și Mickey Mouse, micii artiști ai Craiovei: Rebeca, Francesca Pârvăneasa, Horia și nici declarațiile de iubire ale celor mici. „Îmi place să colorez. Vreau să îi întâlnesc pe Minnie și Mickey și să le spun că îi iubesc și că mă uit mereu la desenele cu ei“, a mărturisit micuțul Andrei.
Echipa Alege TV le mulțumește tuturor celor care i-au fost alături în cele trei zile în care am marcat împreună lansarea oficială a noii televiziuni a oltenilor.

Fotografii de la lansarea Alege TV se găsesc pe pagina de facebook a Gazetei de Sud

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS