10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCopiii polițiștilor și jandarmilor doljeni s-au întrecut la cros și desene pe asfalt

Copiii polițiștilor și jandarmilor doljeni s-au întrecut la cros și desene pe asfalt

Copiii au alergat grupați pe categorii de vârstă
Copiii au alergat grupați pe categorii de vârstă

IMAG3838

În parcul „Nicolae Romanescu” din Bănie s-au desfăşurat astăzi două evenimente pentru a sărbători 1 Iunie – Ziua Internaţională a Copilului, un cros intitulat „Poți fi și tu campion” şi un concurs de desene pe asfalt.

Asociaţia I.P.A. Regiunea 1,2,3,4,6 Dolj însemnând membrii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dolj, Poliţia de Frontieră, Penitenciarul de Minori şi Tineri şi Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova au organizat, pentru copii cadrelor aceste activităţi care au venit în sprijinul nevoii de a avea copii sănătoşi şi care susţin sportul în aer liber.
Competiţia la cros s-a desfăşurat pe grupe de vârstă, fete și băieți, copii cu vârsta cuprinsă între 8 și 14 ani , iar concursul de desene pe asfalt, intitulat „Povești pe asfalt” a fost destinat, în principal, celor cu vârste sub 8 ani, dar fără a exclude participarea celor care depășesc această vârstă și au pasiuni pentru desen.

IMAG3843
Toţi copiii care au participat la cele două concursuri au primit medalii, iar cei care au urcat pe podium au primit cupe, diplome şi alte premii.

Sportivii de la clubul Washi Craiova au făcut o demonstrație
Sportivii de la clubul Washi Craiova au făcut o demonstrație

O surpriză a organizatorilor a fost prezenţa elevilor de la Clubul Sportiv  de karate Washi, care au făcut o demonstraţie.
Parteneri la eveniment au fost Primăria municipiului Craiova şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, care a asigurat prezenţa unor profesori de atletism, astfel încât competiţiile să fie făcute în perfecte condiţii de siguranţă.

IMAG3826

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS