11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFaceți cunoștință cu echipa Alege TV!

Faceți cunoștință cu echipa Alege TV!

ionela gherghe

Ştirile GdS – Luni-Vineri, 19.30
Cu Ionela Gherghe

Ştirile GdS reprezintă cel mai important buletin informativ al zilei şi elementul de bază în jurul căruia se condensează resursele editoriale în domeniul informativ. Ştirile din acest buletin sunt exclusiv locale deoarece AlegeTV se doreşte un post care urmărește în primul rând agenda comunităţii. Evenimentele reflectate vizează toate domeniile – social, politic, cultural, educativ, cu aplecare către subiectele cu impact imediat şi direct asupra comunităţii.

Ştirile agricole – Luni-Vineri, 18.00
Cu Raluca Săcuianu

Raluca Sacuianu

Pentru că este un post de televiziune care se adresează tuturor oltenilor, Alege TV are un grupaj de știri agricole în care sunt prezentate cele mai relevante informații din acest sector vital pentru întreaga zonă. În fiecare zi, de la ora 18.00, cei interesați pot afla știri dintre cele mai diverse – de la proiectele care pot fi accesate în domeniul agricol, la lucrările ce trebuie realizate în momentul respectiv.

Audienţă Generală – Luni-Joi, 18.30
Cu Cristi Nedelcu și Bogdan Groșereanu

cristi nedelcu

bogdan grosereanu
Emisiunea îşi propune să aducă în faţa cetăţenilor reprezentanții principalelor instituţii cu care oamenii interacţionează zi de zi. De la edilii localităţilor la direcţiile de specialitate şi inspecţiile de profil, reprezentanţii acestor structuri răspund întrebărilor pe care oamenii le adresează prin intermediul nostru. „Audienţă Generală“ este emisiunea care vrea să reamintească instituţiilor statului că sunt în slujba cetăţeanului.

Subiectul Zilei – Luni-Miercuri, 20.00
Cu Oana Olaru

oana_olaru
Este principala emisiune de analiză a celor mai importante evenimente ale momentului. Subiectele sunt legate de zonele de interes ale comunităţii şi vizează aspectele pe care oamenii le consideră relevante pentru viaţa lor de zi cu zi. Emisiunea îşi propune să urmărească agenda cetăţeanului, astfel încât să reflecte viaţa comunităţii în ce are ea reprezentativ.

Economia Sudului – Luni, 21.00
Cu Ramona Olaru

ramona olaru
Emisiunea prezintă modele de succes din lumea afacerilor, investitori care au reuşit să pună pe picioare afaceri viabile. De asemenea, unele emisiuni sunt realizate în colaborare cu instituţiile care gestionează relaţiile cu oamenii de afaceri (Administraţia Financiară, Oficiul Comerţului etc.) şi care oferă informaţii despre modificările legislative apărute atât în domeniul fiscal, cât şi în celelalte domenii de interes pentru mediul de afaceri. În plus, în cadrul emisiunii sunt reflectate pe larg evenimente organizate de comunitatea de afaceri din zonă în care sunt dezbătute problemele acestea pe care le întâmpină.

Sănătate şi Stil – Luni, 22.00
Cu Cristina Oprea

cris
Ce trebuie să facem pentru a avea o viaţă sănătoasă şi cum putem să ne definim propriul stil? Sunt întrebări la care emisiunea îşi doreşte să răspundă, aducând în faţa telespectatorilor şi, mai ales, telespectatoarelor specialişti în domeniu.

Educaţie pe scurt – Marţi, 21.00
Cu Ana Dănescu

ana danescu
Educaţia este cea mai sigură investiţie pentru viitorul unei ţări. Emisiunea ne oferă câteva repere despre cum gestionăm această investiţie atât de importantă pentru noi toţi. Dascăli, elevi, reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean, dar şi ai instituţiilor de învăţământ superior vin în platoul Alege TV într-o emisiune unde întrebări esenţiale stimulează căutarea răspunsurilor.

Oltenia Business Magazin – Marţi, 22.00
Cu Virginia Barbu

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Cum se descurcă un investitor în actualul climat economic? Ce trebuie să faci dacă doreşti să începi o afacere pentru a avea succes? Care sunt ultimele ştiri în domeniul economic? Răspunsurile la toate aceste întrebări şi la multe altele le aflaţi din emisiunea „Oltenia Business Magazin“.

Ora de Sănătate – Miercuri, 21.00
Cu Ana-Maria Predilă

DSC_0044
La „Ora de sănătate“ aducem în faţa telespectatorilor directori ai unităţilor sanitare, şefi de clinică, medici reputaţi, dar şi reprezentanţi ai Casei de Asigurări de Sănătate, ai Direcţiei de Sănătate Publică sau ai asociaţiilor profesionale ale medicilor, pentru a discuta ce este de făcut pentru ca sistemul de sănătate din România să fie aşa cum ne-am dori cu toţii.

Cu şi despre resurse umane – Miercuri, 22.00
Cu Loredana Iordache

loredana
Emisiunea oferă informaţii utile atât angajaților, cât şi angajatorilor, cu privire la legislaţia în domeniul relaţiilor de muncă, de la angajare şi până la pensionare şi se doreşte a fi un ghid pentru dezvoltarea carierei pe parcursul întregii activităţi profesionale, cu toate etapele pe care le presupune.

Repriza de Sud – Joi, 21.00
Cu Daniela Mitroi-Ochea și Alexandru Vârtosu

alex_dana
Sportul este subiectul care naşte cele mai vii dispute la olteni. Când meciul s-a încheiat, începe „Repriza de Sud“. O repriză în care se analizează prestaţia echipelor şi strategia antrenorilor, în care se fac pronosticuri pentru meciurile viitoare. O repriză în care evoluează atât sportivi şi antrenori, cât şi arbitri şi oficiali.

Iubesc Oltenia – Joi, 22.00
Cu Mirela Marinescu și Mariana Butnariu


Oltenia rurală este una dintre cele mai spectaculoase zone ale ţării. Obiceiuri străvechi, dar şi o modernizare accelerată, locuri pitoreşti, oameni care au ce povesti. Toate acestea se regăsesc în reportajele reunite sub titulatura „Iubesc Oltenia“, în care spaţiul cuprins între Carpaţi şi Dunăre îşi dezvăluie cele mai nebănuite ipostaze.

Viaţa la bloc – Joi, 20.00
Cu Maria Cernătescu

maria cernatescu
Singura emisiune dedicată traiului în comun. În fiecare zi de joi, craiovenii pot să afle informaţii despre cum sunt gestionate asociaţiile de proprietari şi despre relaţia dintre acestea şi regiile furnizoare de utilităţi. De asemenea, locatarii pot afla cum este calculată factura la întreţinere şi ce trebuie să facă dacă se consideră nedreptăţiţi în relaţia cu asociaţiile.

Popas folcloric – Vineri, 20.00
Cu Claudia Cocoș

claudia
„Popas Folcloric“ este o emisiune dedicată publicului telespectator indiferent de vârstă. Cântecul oltenesc este adus în casele telespectatorilor printr-un „Popas Folcloric“ făcut de câte un interpret din zona Olteniei. Iubitorii de folclor pot intra în legătură telefonică directă pentru a face dedicaţii persoanelor dragi. Emisiunea promovează muzica populară, pentru că folclorul este lada de zestre a oricărei civilizaţii.

Cu Anda la taifas – Sâmbătă, 20.00
Cu Anda Simion

anda
În fiecare sâmbătă seara, Anda Simion vă invită la o şuetă de weekend, despre viaţă şi alte nimicuri. La o ceaşcă de ceai, aflăm ce evenimente dau puls oraşului, ce filme noi îi aşteaptă pe cinefili în faţa marilor ecrane şi purtăm discuţii despre orice subiect într-o atmosferă relaxată, între prieteni.

Orizonturi culturale – Sâmbătă, 12.30
Cu Mirela Marinescu

mirela
Evenimente culturale, personalităţi care au marcat arta şi cultura, proiecte artistice de anvergură. Toate acestea sunt prezentate într-o emisiune care invită telespectatorii la un răgaz de meditaţie despre lucrurile care contează cu adevărat în viaţa unei comunităţi. Iar cultura este un element definitoriu al oricărei comunităţi.

Cafeaua de sâmbătă dimineaţa – Sâmbătă, 9.00
Cu Alina Trană

alina_trana
Emisiunea are o durată de trei ore şi are invitaţi din toate domeniile: social, politic, administrativ, cultural, sportiv etc. Seriozitatea cu care au fost abordate subiectele în cadrul emisiunii a făcut ca aceasta să fie urmărită de un număr mare de telespectatori. Povestea începută într-o dimineaţă, în urmă cu 15 ani, continuă… În fiecare sâmbătă dimineaţă, de la ora 9.00, vă invităm la cafea cu Alina Trană, la Alege TV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS