6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljExpo Flora ia startul vineri la Centrul Multifuncțional

Expo Flora ia startul vineri la Centrul Multifuncțional

Centrul Multifunc­țional Craiova organizează, în perioada 29 mai – 1 iunie, cea de-a XXXII-a ediție a Expo Flora, o expoziție cu vânzare de mobilier, unelte de grădinărit și flori. La ediția aceasta vor lua parte peste 30 de expozanți, care vor avea la dispoziție o suprafață de desfășurare de peste 2.500 mp.
În cadrul celor patru zile de desfășurare, data de 1 iunie va fi dedicată copiilor. La Centrul Multifuncțional urmând să aibă loc și cea de-a II-a ediție a evenimentului „Să fim copii pentru o zi“. Acesta include concursuri, jocuri și activități dedicate copiilor de toate vârstele, la care vor participa mai multe centre sociale din Dolj, diferite cluburi, asociații și ansambluri, dar și Palatul Copiilor Craiova, Casa de Cultură „Traian Demetrescu“ și Organizația Salvați Copiii.
Expo Flora va fi deschisă, oficial, pe 29 mai, la ora 12.00, ușile expoziției închizându-se, în această zi, la ora 18.00. În celelalte zile ale evenimentului, adică pe 30 și 31 mai și 1 iunie, programul de vizitare este între orele 10.00 și 18.00. Intrarea vizitatorilor la expoziție este liberă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS