24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE - Descinderi la Primăria Craiova - Serviciul de Investiţii şi Achiziţii

UPDATE – Descinderi la Primăria Craiova – Serviciul de Investiţii şi Achiziţii

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Craiova au ridicat astăzi de la Primăria Craiova sediul de la Palace mai multe documente de la Serviciul de Investiții şi Achiziţii, vizând construirea unor locuri de joacă de pe raza municipiului. Oamenii legii au ridicat două calculatoare. Aceleași surse mai susțin că dosarul face parte din seria de lucrări solicitate de DNA – Structura centrală. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE: Viceprimarul Mihail Genoiu a declarat pentru GdS că a fost o percheziţie la Primărie în urma unei sesizări mai vechi.

„A fost o vizită a unor domni de la Direcția Națională Anticorupție, care au venit cu un mandat de percheziții. Nu a fost nevoie de percheziții, deoarece dumnealor au solicitat documente care li s-au pus la dipoziție legate de contractul pentru locurile de joacă. Nu pot să spun mai multe. Cei de la DNA au venit în urma unor sesizări mai vechi. Sunt documente care s-au cerut un spatele altor documente cerute în trecut”, a precizat viceprimarul Mihail Genoiu, fără a face mai multe declarații.

UPDATE:  Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, aflată în Marea Britanie, a declara pentru GdS că nu știe despre ce este vorba. „Nu știu. Cereri de documente se fac săptămânal. Ei își fac datoria și cercetează plângerile făcute inclusiv de ziariști”, a spus primarul.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS