3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Dolj  în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe bulevardul Decebal, din Craiova, l-au depistat ieri în trafic pe Băzăvan Cristian, de 35 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism Dacia 1307 având o concentraţie alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Tot ieri seară, în comuna Poiana Mare, pe DJ 553, Puncoiu Florea, de 62 de ani, pensionar, din comuna Desa, judeţul Dolj, în timp ce conducea un moped neînregistrat în circulaţie, şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat pe partea carosabilă, accidentându-se ușor.
Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat, şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Azi noapte, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe Popescu Lucian, de 23 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism Volkswagen pe strada Constantin Argetoianu având o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tânărului i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS