12.3 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni prinşi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice

Doljeni prinşi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Dolj în timp ce se aflau ieri după amiază în serviciul de patrulare pe DN 56, în comuna Podari, l-au depistat pe Ion Ghergu, de 40 de ani, din Craiova, judeţul Dolj,  în timp ce conducea un autoturism Ford având o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul exiprat
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său polițiștii întocmind dosar penal.

Aseară, în jurul orei 20:15,  polițiștii din cadrul Secţiei 9 Poliţie  Rurală Cetate l-au depistat în trafic pe Răzbel Ionică, de 41 de ani, din localitate, în timp ce conducea  un autoturism WV pe DN 56 A, în  localitatea Cetate, aflându-se sub influenţa băuturilor alcolice .
Răzbel Ionică a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul municipiului Calafat unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

Polițiștii din  cadrul Formaţiunii Rutiere  şi Ordine Publică Dăbuleni l-au depistat ieri după amiază pe Drăgnei Marinel, de 41 de ani, din comuna Călăraşi, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Pescarilor, din satul Sărata, având o concentraţie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la Spitalul Dăbuleni  unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei pe numele său polițiștii întocmind dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS