9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Constantin Popeci vine astăzi la Alege TV

Craiova: Constantin Popeci vine astăzi la Alege TV

Omul de afaceri craiovean Constantin Popeci este invitatul colegei noastre Ramona Olaru, în această seară, la emisiunea Economia Sudului, de la Alege TV. Reputatul businessman va povesti cum a făcut primii bani ca investitor privat și cum s-a dezvoltat ca antreprenor, exportând astăzi 90% din producția de la Popeci Utilaj Greu și colaborând cu marii colosi industriali Siemens, General Electric și, mai nou, pentru Rolls Royce.
Constantin Popeci va vorbi la Economia Sudului și despre decizia importantă pe care au luat-o mari firme din industria germană de a realiza o parte din producția lor în fabrici din țările est-europene, inclusiv din România.
Detalii despre aceste aspecte, despre forța de muncă del a Popeci Utilaj Greu, dar și despre altele legate de activitatea de producție și de turism a grupului de firme condus de Constantin Popeci puteți afla urmărind emisiunea Economia Sudului, în această seară, la ora 21.00, la Alege TV. Abonații din Craiova ai RDS-RCS pot urmări postul Alege TV pe canalul C63, frecvența 807.25.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS