11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPonta i-a mulţumit lui Dragnea pentru stadionul din Târgu Jiu

Ponta i-a mulţumit lui Dragnea pentru stadionul din Târgu Jiu

Premierul Victor Ponta şi ministrul demisionar al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea s-au aflat în această dimineaţă  la Târgu Jiu, pentru semnarea contractului privind modernizarea Stadionului Municipal „Tudor Vladimirescu” din municipiu.

Ponta le-a urat constructorilor să se încadreze în termenul de execuţie a lucrărilor, prevăzut în contract, adăugând că, de regulă, în România termenele de realizare a unor construcţii sunt depăşite.

În acelaşi context, Ponta a felicitat şi a mulţumit Companiei Naţionale de Investiţii şi „lui Liviu (n.r. – Dragnea, aflat alături de el), care s-a implicat foarte mult în acest proiect”, adăugând: „În România orice faptă bună nu rămâne nepedepsită”.

 Ponta, care a precizat că „inevitabil este subiectiv” în ceea ce priveşte Târgu Jiu şi că este convins că echipa Pandurii merită un asemenea stadion modern, a mai declarat că un contract similar va fi semnat, tot sâmbătă, şi la Craiova, pentru realizarea unui stadion, el precizând că a avut o „pretenţie” pe care şi-o asumă, şi anume ca ambele contracte să fie semnate în aceeaşi zi, ca să nu se supere nimeni.

La rândul său, Liviu Dragnea, ministrul demisionar al Dezvoltării Regionale, a spus că este la Târgu Jiu în această zi pentru că a pus „foarte mult suflet în acest proiect, care s-a născut greu” şi că de aceea a acceptat invitaţia premierului şi a oamenilor de a fi prezent la semnarea acestui contract.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS