11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljReţinuţi pentru că au tâlhărit un craiovean

Reţinuţi pentru că au tâlhărit un craiovean

Polițiștii Secției 4 Craiova au fost sesizaţi ieri de către Barbu Cristinel, de 51 de ani, din municipiu, că în noaptea de 13-14 mai, în jurul orelor 23.00, în timp ce se deplasa către domiciliu, pe strada Viilor, la intersecţia cu strada Teilor, două persoane necunoscute l-au deposedat de telefonul mobil şi de o sumă de bani.
Polițiștii craioveni au reuşit să-i identifice pe tâlhari ca fiind Oleinic Marian, de 36 de ani şi Vijulie Costinela, de 41 de ani, ambii din Craiova, aceştia fiind aduşi la sediul secţiei pentru cercetări.
Prejudiciul cauzat, în valoare de 265 de lei, a fost recuperat în totalitate şi restituit părţi vătămate. În urma probatoriului administrat, analizat împrteună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova,  s-a dispus continuarea urmăriri penale faţă de cei doi suspecți sub aspectul săvârşiri infracţiuni de tâlhărie calificată respectiv complicitate la tâlhărie calificată.
Anchetatorii au dispus reţinerea pe timp de 24 ore a celor doi suspecţi, fiind introduşi în arestul I.P.J. Dolj, urmând ca astăzi, dosarul penal să fie înaintat la unitatea de parchet cu propunerea de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS