13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Tineri în arest pentru tâlhărie şi furt calificat

Craiova: Tineri în arest pentru tâlhărie şi furt calificat

În seara de 22 aprilie, în jurul orei 20.45, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați de o tânără de 19 ani, din municipiu, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe strada Dezrobirii, un tânăr i-a sustras telefonul mobil.
Ulterior, pe 24 aprilie, în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Craiova, în timp ce se aflau în serviciul de  patrulare în piața agroalimentară „Eroilor”, din municipiu, au identificat doi tineri ce ofereau spre vânzare un telefon mobil, si care la vederea poliţiştilor au avut un comportament suspect.
Cei în cauză au fost conduși la sediul secției, stabilindu-se că se numesc: M. Vasile, 18 ani, din comuna Castranova, Dolj, şi B. C, de 17 ani, din Craiova.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că aceștia sunt autorii faptei comise pe 22 aprilie.
Prin extinderea cercetărilor, s-a stabilit faptul că telefonul găsit asupra celor doi provine dintr-o altă infracțiune de furt calificat, comisă în data de 24 aprilie, în dauna unei minore, din Craiova, în timp ce se afla într-un autobuz în cartierul Craiovița Nouă.
În urma probatoriului administrat, anchetatorii au dispus reținerea pentru 24 de ore a suspecților M. Vasile și B. C., fiind introduși în arestul IPJ Dolj.
Ieri, 25.04.2015, M. Vasile și B. C. au fost prezentaţi magistraților Judecătoriei Craiova, care  a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS