10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljÎncă un sens de mers închis pe strada Râului

Încă un sens de mers închis pe strada Râului

Strada Râului din Craiova, aflată în reabilitare de peste un an, a trecut la o nouă etapă din acest proces. Odată cu asta, o parte a străzii va fi închisă începând de astăzi, mai exact sectorul de drum cuprins între strada Brestei și bulevardul Știrbei Vodă, informează Primăria Craiova printr-un comunicat de presă.
„Circulaţia rutieră va fi restricţionată în vederea executării lucrărilor la reţeaua de apă şi de modernizare a drumului (…). În această situaţie, având în vedere şi restricţiile deja instituite, circulaţia rutieră se va desfăşura în ambele sensuri, doar pe firul stâng al tronsonului străzii Râului, pe sectorul de drum cuprins între străzile Brestei şi Tabaci. Solicităm conducătorilor auto care tranzitează zonele de lucrări să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite“, se mai arată în comunicatul transmis.
Circulația a mai fost restricționată începând cu 23 martie pe aceeași stradă, pe sectorul de drum cuprins între bulevardul Știrbei Vodă și strada Tabaci.

Lucrări la linia de tramvai în zona SUCPI

Primăria Craiova a anunţat că până pe 27 aprilie, ora 18.00, se va lucra la reabilitarea liniei de tramvai în intersecţia străzilor Calea Bucureşti și Grigore Pleşoianu. În perioada respectivă, în această intersecţie (zona SUCPI) traversarea străzii Calea Bucureşti nu va fi posibilă şi se va efectua prin intersecţiile alăturate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS