8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Anchetă cu scandal în sediul poliției

Gorj: Anchetă cu scandal în sediul poliției

Un bărbat de 32 de ani, din Târgu-Cărbunești, susţine că a fost lovit de oamenii legii chiar în sediul Postului de Poliţie din localitate. Tânărul a fost ridicat dintr-un bar în noaptea de luni spre marţi şi dus în sediul poliţiei. Poliţiştii susţin că suspectul acuzat de ultraj şi tulburarea liniştii publice s-ar fi lovit cu capul de un geam şi de pereţi şi s-a rănit. Ulterior, a fost transportat la unitatea medicală din localitate, unde a primit îngrijiri. La Parchetul Local Cărbuneşti, tânărul a fost dus cu ambulanța, cu capul spart și bandajat. Ancheta în ceea ce priveşte acuzaţiile care îi sunt aduse suspectului este instrumentată de procurori.

Fratele victimei, dar şi martorii prezenţi în bar, susţin că acesta nu provocase nici un scandal, însă avea un conflict mai vechi cu unul dintre agenţii de poliţie, care şi-ar fi dorit să se răzbune.

Referitor la acuzaţiile care le sunt aduse oamenilor legii, Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj nu a comunicat până în prezent un punct de vedere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS