17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Şoferii indisciplinaţi au primit amenzi de peste 50.000 de lei

Mehedinţi: Şoferii indisciplinaţi au primit amenzi de peste 50.000 de lei

Acţiunile preventive desfăşurate în ultimele 72 de ore au condus la aplicarea a 241 de sancţiuni contravenţionale şoferilor care nu au respectat legislaţia rutieră

În ultimele 72 de ore, echipajele de poliţie rutieră mehedinţene au desfăşurat activităţi specifice pe principalele artere intens circulate, cât şi în zonele urbane, pentru impunerea respectării legislației rutiere de către toți participanții la trafic.
Activităţile preventive desfăşurate de poliţiştii cu atribuții pe linie rutieră s-au materializat în controlarea a 331 autovehicule şi legitimarea unui număr de 346 persoane, fiind aplicate 241 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 51.652 de lei.
Desfăşurătorul abaterilor constate, pe drumurile publice din judeţ, este următorul: viteză excesivă – 87 sancţiuni contravenţionale, lipsa utilizării centurii de siguranţă în timpul deplasării – 30 sancţiuni contravenţionale, abateri săvârşite de pietoni – 9, defecțiuni tehnice constatate – 17.
În cadrul acţiunilor au fost retrase 6 certificate de înmatriculare, au fost reținute 16 permise de conducere și a fost constatată o infracțiune la regimul rutier.
Astăzi poliţiştii rutieri vor continua acţiunile tematice organizate pentru combaterea abaterilor la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS