Locuitorii din satul Rugi, comuna Turcineşti, judeţul Gorj, riscă să rămână izolaţi, după ce alunecările de teren din ultimii ani au erodat şi mai mult solul, iar drumul care permite accesul în sat riscă să se rupă.
Deşi lucrările la DJ664 care leagă comuna Turcineşti de satul Rugi au început de mai mult timp, muncitorii care ar trebui să repare drumul lucrează cu viteza melcului.
Consiliul Judeţean Gorj investeşte peste 4 miliarde de lei vechi în consolidarea drumului judeţean de la Turcineşti. Este vorba despre consolidarea unui terasament pe o porţiune mică de drum afectată de alunecările de teren. DJ 664 a fost avariat grav de mai mulţi ani de alunecările de teren, iar accesul în satul Rugi se face şi acum cu mare dificultate. În prezent, circulaţia abia se desfăşoară şi pe un singur tronson, fapt ce îngreunează traficul rutier în zonă.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.