12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Incendiu la o casă de locuit din Brezniţa de Ocol

Mehedinţi: Incendiu la o casă de locuit din Brezniţa de Ocol

Pompierii din cadrul ISU „Droebta” al judeţului Mehedinţi au fost solicitaţi să intervină, ieri, în localitatea Brezniţa de Ocol, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.
La sosirea pompierilor la locul evenimentului, incendiul se manifesta, cu flacără, la două camere şi acoperişul unei case, fiind propagat şi la acoperişul casei învecinate, amplasată la o distanţă de circa 2m, în aceeaşi gospodărie.
Din fericire, proprietarii, doi bătrâni cu vârste de peste 70 de ani, nu se aflau în gospodărie în momentul izbucnirii incendiului. Incendiul a fost observat şi anunţat de către un vecin. Pentru stingerea incendiului, pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă. Incendiul a cuprins acoperişul casei, bunurile din cele două camere construite din bârne din lemn şi paiantă, precum şi acoperişul casei învecinate şi tâmplăria. Pompierii au reuşit să salveze două animale aflate într-un adăpost amenajat la parterul casei de locuit.  Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost efectul termic provenit de la coşul de evacuare a fumului, neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS