8.9 C
Craiova
vineri, 29 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Craiovean reținut pentru furtul unui autoturism

Craiovean reținut pentru furtul unui autoturism

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și  Secţiei 4 Poliţie Craiova l-au depistat ieri pe Alexandru P, de 54 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni.

În sarcina celui în cauză s-a reţinut faptul că, în noaptea de 3 – 4 aprilie, a sustras autoturismul lui Bunea P, de 81 de ani, din Craiova, pe care l-a condus fără să posede permis de conducere. Autoturismul a fost găsit ulterior, abandonat în comuna Pieleşti, prezentând avarii uşoare la partea faţă.
Prin extinderea cercetărilor, polițiștii au stabilit și faptul că acesta, în noaptea de 05/06.04.2015, a încercat să sustragă încă un autoturism din Craiova.
În baza probatoriului administrat în cauză s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea inculpatului pe bază de ordonanță pe timp de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Cel în cauză a fost introdus în arestul IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Rinitele alergice sezoniere afectează până la o treime din...

Polenul, dar și vegetația urbană, prin prezența plantelor alergizante (ambrozia) cresc riscul dezvoltării afecțiunilor alergice. Prevalența condițiilor alergice s-a mărit semnificativ în...