Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și  Secţiei 4 Poliţie Craiova l-au depistat ieri pe Alexandru P, de 54 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni.

În sarcina celui în cauză s-a reţinut faptul că, în noaptea de 3 – 4 aprilie, a sustras autoturismul lui Bunea P, de 81 de ani, din Craiova, pe care l-a condus fără să posede permis de conducere. Autoturismul a fost găsit ulterior, abandonat în comuna Pieleşti, prezentând avarii uşoare la partea faţă.
Prin extinderea cercetărilor, polițiștii au stabilit și faptul că acesta, în noaptea de 05/06.04.2015, a încercat să sustragă încă un autoturism din Craiova.
În baza probatoriului administrat în cauză s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea inculpatului pe bază de ordonanță pe timp de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Cel în cauză a fost introdus în arestul IPJ Dolj.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.