11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjA rupt în bătaie o persoană cu handicap

A rupt în bătaie o persoană cu handicap

Bătăuşul a fost reţinut de oamenii legii (Foto: Eugen Măruţă)
Bătăuşul a fost reţinut de oamenii legii (Foto: Eugen Măruţă)

Un agresor, de 46 de ani, din comuna gorjeană Arcani, a fost arestat pentru 30 de zile după ce a bătut o persoană cu handicap şi un bătrân. Agresiunea a avut loc în noaptea de 4 spre 5 aprilie, în Ice Club din Arcani. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, Constantin Buliga i-a luat la pumni pe doi dintre cetăţenii prezenţi în club, i-a pus la pământ şi i-a lovit şi cu picioarele. O cameră de supraveghere din local îl înfăţişează pe bărbat cum revine în bar şi îi mai loveşte o dată pe cei doi consăteni, aflaţi deja la pământ. Interesant este că nici una din persoanele prezente în club nu pare dispusă să intervină să le ia apărarea celor doi agresaţi. Un singur tânăr se apleacă deasupra unuia dintre cei doi bătuţi, să vadă ce se întâmplă cu acesta, apoi părăseşte cârciuma, alături de alţi tineri. Victima a rămas minute bune la podea cu faţa în jos, ameţită de loviturile puternice primite. Al doilea sătean bătut se ridică în genunchi şi se îndreaptă spre uşa localului.

I-a înjurat şi pe jurnalişti

Constantin Buliga a fost adus ieri la audieri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, și i-a înjurat pe jurnaliștii prezenți, fiind nemulţumit de întrebările care îi erau adresate. Acesta este acuzat de lovire, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul fără drept de arme albe. Victimele au 45, respectiv 63 de ani, iar una dintre ele are un handicap.
„Pe 7 aprilie, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 46 de ani, din comuna Arcani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, lovire şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că pe 4 aprilie, acesta, având asupra sa două obiecte periculoase, a pătruns într-un club din localitatea Arcani, unde a lovit cu pumnul două persoane, de 45, respectiv 63 de ani. Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ Gorj“, a declarat Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS