10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni cercetaţi penal pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Doljeni cercetaţi penal pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Lucrători ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega l-au depistat aseară, în jurul orei 22.45, în comuna Giubega, pe D.J. 561 D, în trafic pe George Calotă, de 43 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând ca la definitivarea cercetărilor dosarul să fie înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Băileşti cu propuneri corespunzătoare.

Azi noapte, ora 1.45, pe strada Gării din oraşul Filiaşi, lucrătorii Poliţiei oraş Filiaşi împreună cu jandarmi din cadrul IJJ Dolj l-au depistat în trafic pe Robert Marinescu, de 26 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, prin extinderea cercetărilor s-a stabilit faptul că acesta avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat, pe numele celui în cauză fiind întocmit dosar penal.

Ieri, lucrători ai Postului de Poliţie Predeşti aflați în serviciul de patrulare l-au depistat pe Marian Tuiu, de 37 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism Ford Mondeo fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul.
Cu prilejul conducerii la sediul postului de poliţie acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,21 mg/l alcool pur în aerul exspirat. Astfel, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis.

Aseară, în jurul orei 23.15, polițiștii au fost sesizati prin SNUAU 112 de un participant la traficul rutier cu privire la faptul că, pe DN 6 la ieşirea din satul Radomir, comuna Dioşti, a avut loc un accident rutier în urma caruia un autovehicul s-a răsturnat în şant.
Cu ocazia deplasării la faţa locului a fost identificat un autovehicul ce prezenta avarii în partea dreaptă, iar lângă aceasta se afla un grup de tineri care încercau să o ridice de la locul accidentului.
S-a procedat la identificarea conducătorului acestuia, Bibian Tănase, de 33 de ani, din comuna Dioşti, și totodată s-a stabilit că acesta a condus autoturismul Daewoo Cielo pe drumul public, deși avea o alcolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bibian Tănase a fost condus la Spitalul Clinic nr.1 Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS