5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCursă contra cronometru pentru viaţa unui suporter al echipei Pandurii

Cursă contra cronometru pentru viaţa unui suporter al echipei Pandurii

costantin somildoc

Constantin Şomîldoc (foto), cel mai înfocat suporter al echipei Pandurii, se află într-o luptă contra cronometru cu boala. Bărbatul, de 46 de ani, nu a lipsit până de curând de la nici un meci al echipei sale favorite şi este cunoscut de toată lumea ca suporterul care vine la stadion cu prazul. În urmă cu un an, viaţa bărbatului s-a schimbat radical. A început să se simtă rău şi să aibă stări de ameţeală. După ce a făcut mai multe analize, a ajuns şi la un neurolog. Diagnosticul medicilor a fost crunt şi dureros: limfom cerebral primitiv temporal stâng. Având sprijinul rudelor şi al copiilor, Constantin Şomîldoc a strâns banii necesari şi a mers la operaţie, la o clinică din Bucureşti. Operaţia care a avut loc anul trecut s-a desfăşurat cu succes, iar de câteva luni bărbatul se află sub tratament şi sub supravegherea permanentă a unui medic.

Are nevoie de a doua operaţie

Suporterul de o viaţă al echipei Pandurii mai are nevoie de a doua operaţie. Aceasta nu poate fi realizată de medicii din ţară, fiind vorba de o intervenţie riscantă.
Constantin Şomîldoc a reuşit să strângă o parte din banii pentru operaţie, dar ar mai fi nevoie de suma de 4.000 de euro. „Eu toată viaţa mea am fost în mijlocul tribunei şi mi-am încurajat echipa. Îmi aduc aminte că plăteam cu banii mei motorina de la autocar să mergem în deplasări. Am avut necazul acesta şi am reuşit cu ce am avut pe acasă să fac prima operaţie care mi-a salvat viaţa. A urmat medicamentaţia obligatorie şi acum am nevoie de a doua operaţie pe care o poate face un medic din străinătate. Am luat legătura cu el şi este dispus să vină în Bucureşti, să mă opereze. Este o şansă pe care o am. Copiii m-au ajutat cum au putut şi ei. Am o nepoţică pe care am crescut-o şi vreau să îşi mai vadă bunicul. Am nevoie de ajutor să pot să merg din nou la operaţie. Orice zi e importantă“, a declarat bărbatul care este încadrat şi la gradul al doilea de handicap. Mai multe informaţii pot fi obţinute la numărul de telefon 0762.445.938.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS