10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljArestat pentru cultivare și vânzare de canabis

Arestat pentru cultivare și vânzare de canabis

În urma perchezițiilor, ofițerii antidrog au descoperit semințe și inflorescenţe de canabis, dar și ghivecele în care plantele erau cultivate
În urma perchezițiilor, ofițerii antidrog au descoperit semințe și inflorescenţe de canabis, dar și ghivecele în care plantele erau cultivate

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au dispus, marți, arestarea preventivă a unui bărbat din Turceni, Gorj, acuzat de comiterea infracțiunilor de cultivare și vânzare de droguri de risc. Este vorba de Ionel Ciprian Coravu, care a fost prins în flagrant luni, în timp ce încerca să vândă un kilogram de canabis.
Luni, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Craiova, coordonați de un procuror din cadrul DIICOT, l-au prins în flagrant pe Coravu, care încerca să vândă un kilogram de canabis cu suma de 10.000 de lei. Flagrantul a fost făcut în localitatea Turceni, judeţul Gorj. În aceeaşi zi, poliţiştii și procurorii au efectuat două percheziţii, una la locuința lui Ciprian Coravu, iar a doua acasă la un bărbat suspectat că este implicat în cultivarea și vânzarea drogurilor. În urma percheziţiilor, ofițerii antidrog au identificat şi ridicat aproximativ un kilogram de inflorescenţe de plante de canabis, pungi cu seminţe de plante, iar dintr-o anexă, mai multe şi ghivece cu plante de canabis. Ulterior, după audieri, procuror a dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Ciprian Coravu, care a fost arestat preventiv marți seara pentru comiterea infracțiunilor de cultivare și vânzare de droguri de risc. Faţă de al doilea bărbat, procurorul a dispus măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 30 de zile.
La acțiunea de prindere în flagrant și percheziții au mai participat și ofițerii Direcției de Operaţiuni Speciale și jandarmii doljeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS