9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Universitatea "Spiru Haret" organizează meditaţii gratuite la matematică pentru bacalaureat

Craiova: Universitatea „Spiru Haret” organizează meditaţii gratuite la matematică pentru bacalaureat

(Foto: centrumeditatii.ro)
(Foto: centrumeditatii.ro)

Universitatea „Spiru Haret”, prin Facultatea de Management Financiar-Contabil Craiova, vine în sprijinul elevilor de liceu prin organizarea unei serii de consultaţii gratuite la disciplina matematică pentru examenul de bacalaureat. Astfel, elevii de liceu au şansa de a fi pregătiţi de profesori universitari, conform programei pentru bacalaureat, în fiecare zi de miercuri, între orele 15:00 şi 19:00, la sala 202 a sediului Facultăţii, situat pe strada Vasile Conta nr. 4.

De asemenea, în aceste zile Facultatea de Management Financiar Contabil Craiova a Universităţii Spiru Haret implementează proiectele „Şcoala altfel” şi „Zilele Porţilor Deschise”, astfel că până vineri, 10 aprilie, elevii de liceu sunt invitaţi să facă vizite de informare, studiu şi iniţiere în atmosfera universitară, să se întâlnească şi să dialogheze cu cadre didactice universitare, studenţi, masteranzi, specialişti din diverse domenii.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS