14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Cercetaţi pentru trafic de droguri de risc

Craiova: Cercetaţi pentru trafic de droguri de risc

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Craiova şi procurori DIICOT au ridicat două kilograme, cannabis de la doi bărbați bănuiți de cultivare și vânzare de droguri de risc. Un bărbat a fost reținut, iar celălalt este cercetat sub control judiciar.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova şi procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova au prins în flagrant delict un bărbat, care ar fi încercat să vândă un kilogram de cannabis, pentru 10.000 de lei, în oraşului Turceni, judeţul Gorj.
Luni, poliţiştii și procurorii au efectuat două percheziţii, una la locuința bărbatului prins în flagrant delict și cealaltă la cea a unui alt bărbat bănuit.
În urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate aproximativ un kilogram de inflorescenţe, pungi cu seminţe de plante, precum şi ghivece cu plante de cannabis.
Procurorul de caz a dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului prins în flagrant delict, urmând să fie prezentat Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă.
Faţă de cel de-al doilea bărbat, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 30 de zile.
Cei doi sunt cercetaţi pentru săvârșirea infracțiunilor de cultivare și vânzare de droguri de risc.
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
Activitățile s-au desfășurat şi cu sprijinul jandarmilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS