vladut-popescu

Vlad Daniel Popescu  (foto), un băiețel de zece ani, din Târgu Jiu, diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică, are nevoie de ajutorul semenilor pentru a scăpa de boală. Reprezentanții Asociației pentru Cultură, Sport și Reprezentare a polițiștilor de pretutindeni au pregătit o expoziție de pictură cu vânzare pentru a face rost de banii necesari pentru tratamentul bolii de care suferă copilul. De asemenea, de bani este nevoie şi pentru realizarea unei operaţii, astfel încât viaţa micuţului să fie salvată. Vlad Daniel Popescu este elev în clasa a III-a la Școala Generală „Sfântul Nicolae“ din Târgu Jiu. În prezent, copilul se află internat la Spitalul Fundeni, din București, unde a început deja tratamentul cu citostatice, iar, în funcție de cum va decurge acesta, poate spera că își va recăpăta viața normală. Vlăduț are nevoie de susținere financiară pentru a se vindeca, iar pentru a-l ajuta membrii Asociației pentru Cultură, Sport și Reprezentare a polițiștilor de pretutindeni au organizat o expoziție cu vânzare. Picturile aparțin mai multor copii din toată Europa. La eveniment sunt invitați toți gorjenii care vor să îl ajute pe Vlăduț. Vernisajul expoziţiei cu vânzare va avea loc pe 9 aprilie, de la ora 17.00, la Muzeul Județean „Alexandru Ștefulescu“ din Târgu Jiu.

2% din impozit pentru Vlăduţ

De asemenea, în cazul în care nu ați direcționat cei 2% din impozitul anual al veniturilor dumneavoastră, puteți să o faceți pentru a-l ajuta pe Vlad, prin completarea formularului 230, sumele urmând să ajungă la Asociația Părinților de la Şcoala Generală „Sfântul Nicolae“, din Târgu Jiu. Fișa o puteți depune personal la administrația fiscală de care aparțineți sau să o trimiteți pe adresa asociației, Târgu Jiu , strada 11 Iunie, judeţul Gorj, cod 201112.

Unde se pot face donaţii

Donaţii se pot face şi la BCR, unde au fost deschise două conturi pe numele lui Popescu Vlad Daniel:
BCR RON: RO52RNCB0775144988840001
BCR EUR: RO25RNCB0775144988840002.

Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.