10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Accident cu trei victime la Pieleşti

Dolj: Accident cu trei victime la Pieleşti

Un accident rutier în urma căruia trei persoane au ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale s-a petrecut ieri pe DN 65, în afara localităţii Pieleşti.
Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri s-a stabilit că Gheorghe Hagi Ilie, de 20 de ani, din comuna Bârza, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism Opel, din direcţia Balş către Craiova, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de un autoturism Dacia aflat în faţa sa, condus de Anghel Iordache, de 51 de ani, din comuna Pieleşti, judeţul Dolj, pe care l-a lovit în partea din spate.
După impact, autoturism Dacia a fost proiectat pe sensul opus de mers unde a fost lovit de o autoutilitară Volkswagen condusă în direcţia Balş de Marian Stoica, de 44 de ani, din Craiova.
Din accident a rezultat rănirea ușoară a lui Nicuşor Capră , de 27 de ani, din Bucureşti, pasager în primul autoturism şi a lui Liviu Dragomir, de 21 de ani, şi Cosmin Gae , de 24 de ani, ambii din comuna Pieleşti,  pasageri în al doilea autoturism. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul negativ. Politiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS