10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: 12 percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări

Craiova: 12 percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări

În această dimineaţă poliţiştii craioveni au efectuat 12 percheziţii în municipiu, la punctele de lucru ale unor societăţi comerciale şi locuinţele unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigări. Poliţiştii au ridicat aproximativ 3.000 pachete ţigarete fără timbu de marcaj fiscal, opt persoane fiind aduse la sediul poliţiei pentru audieri.

Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Craiova împreună cu poliţişti din cadrul Secţiilor de Poliţie 5 şi 6 Craiova şi sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, au efectuat 12 percheziţii în municipiul Craiova, dintre care 8 la locuinţele unor persoane, iar alte 4 la puncte de lucru ale unor societăţi comerciale din Piaţa Centrală Craiova.
Persoanele vizate sunt bănuite de deţinere de produse din tutun în afara antrepozitului fiscal şi fără timbru de marcaj.
În urma percheziţiilor, oamenii legii au identificat şi ridicat în vederea confiscării 2906 pachete (58 120 ţigarete) fără timbru de marcaj fiscal, de provenienţă din Moldova şi Ucraina. Valoarea pe piaţa neagră a ţigărilor ridicându-se la peste 27.000 de lei.
Pachetele de ţigări au fost predate Direcţiei Vamale din Craiova care urmează să stabilească cu exactitate prejudiciul adus de către suspecţi bugetului de stat.
Opt persoane cu vârste cuprinse 35 şi 48 de ani au fost aduse la sediul Secţiei 4 Craiova pentru audieri şi continuarea cercetărilor.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS