16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni reținuți pentru furt de conductori electrici

Doljeni reținuți pentru furt de conductori electrici

Lucrători Secției 12 Poliţie Rurală Daneţi l-au prins ieri noaptea în flagrant pe Costache Arvinte, de 25 de ani, Stan Oliviu, de 28 de ani şi Tănase Costel, de 37 de ani, toţi din comuna Amărăştii de Jos, județul Dolj, în timp ce transportau, cu o autoutilitară, 16 role conductor electric din aluminiu, în lungime totală de 1260 metri.
Din cercetările efectuate de polițiștii doljeni a rezultat faptul că tinerii au sustras conductorii, pe 1 aprilie, de la o reţea de tensiune din extravilanul satului Ocolna, producând astfel un prejudiciu de 10.000 de lei.
Polițiștii i-au depistat pe suspecți cu puțin timp înainte de a comercializa conductorii, astfel că prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat societății păgubite.
Totodată, s-a stabilit faptul că autoutilitara care era condusă de Costache Arvinte, nu este înmatriculată în circulație, iar plăcuţele de înmatriculare aplicate erau false, fiind atribuite altui autoturism.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, iar în sarcina doljeanului de 25 de ani au fost reținute și infracțiunile la regimul circulației pe drumurile publice.
Pe numele celor trei suspecți au fost emise ordonanţe pe o perioada de 24 ore, fiind introduşi în arestul IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS