15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTop Gel organizează „Zilele Porților Deschise“ în aprilie

Top Gel organizează „Zilele Porților Deschise“ în aprilie

Anul trecut au vizitat fabrica de înghețată Top Gel circa 3.500 de persoane, dintre care cei mai mulți au fost copii (FOTO: arhiva GdS)
Anul trecut au vizitat fabrica de înghețată Top Gel circa 3.500 de persoane, dintre care cei mai mulți au fost copii (FOTO: arhiva GdS)

Fabrica de înghețată a fost vizitată anul trecut de peste 3.500 de persoane. Producătorul local Top Gel are o capacitate de producție de 65 – 75 de tone de înghețată pe zi, dar în ultima perioadă și-a extins producția și în alte domenii, cum ar fi în sectorul de panificație.

Cei care vor să vadă cum se produce înghețata pot afla după Sărbătorile Pascale, vizitând producătorul doljean Top Gel. Compania locală Top Gel Prod SRL, unul dintre principalii producători de pe piața de înghețată din România, organizează, în perioada 15 – 30 aprilie 2015, un eveniment care a devenit tradiție în ultimii ani: „Zilele Porților Deschise“.
Reprezentanții producătorului local de înghețată îi invită pe cei care vor să vadă cum se fabrică deliciosul desert să se programeze din timp, dacă vor să viziteze fabrica Top Gel. „Vă invităm să vizitați fabrica noastră de înghețată, situată în comuna Cârcea, strada Aeroportului, nr. 120. În vederea unei bune organizări, vă rugăm să vă programați vizita la numărul de telefon 0251/436.655. Vizitele se organizează pentru grupuri de 15-30 de persoane. Toți vizitatorii vor primi înghețată“, anunță reprezentanții companiei.
Anul trecut, fabrica Top Gel de la Cârcea a fost vizitată în cadrul programului „Zilele Porților Deschise“ de aproximativ 3.500 de persoane.

Top Gel produce 6.000 de tone de înghețată anual

Top Gel este unul dintre cei mai mari producători de înghețată din România.
Fabrica de la Cârcea produce aproximativ 6.000 de tone de înghețată anual, pe care le vinde pe tot teritoriul țării. Capacitatea zilnică de producție a Top Gel este de 65-75 de tone de înghețată.
În ultimii ani, compania doljeană și-a extins activitatea, dezvoltându-se pe alte segmente ale producției, cum ar fi pe segmentul de patiserie (pandișpan, biscuiți, gogoși etc.).
În prezent, Top Gel are și o linie modernă de producție de napolitane. În total, Top Gel mai produce 2.500 de tone de produse de patiserie și napolitane anual, pe lângă cele 6.000 de tone de înghețată.
Valoarea investiției în liniile de producție din domeniul patiseriei și în utilajele respective s-a ridicat la aproximativ 5,6 milioane de euro.
Vizitatorii vor ajunge doar în fabrica de înghețată a companiei cu sediul la Cârcea și la depozitele frigorifice în care se păstrează deliciosul desert.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS