24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Poliţişti din Sadova l-au depistat aseară pe Alexandru Ciuciuc , de 51 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 43, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 4 octombrie 2014. Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând astfel o valoare de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii doljeni au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Azi noapte, poliţişti din Ciupercenii Noi fiind în serviciul de patrulare l-au depistat în trafic pe Şegârceanu Marian, de 44 de ani, din comuna Desa, Dolj în timp ce conducea o autoutilitară  Ford, pe strada Salcâmului din comuna Ciupercenii Noi, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
A fost  testat cu aparatul alcooltest,  rezultând o  concentraţie  de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice de sânge. În cauză poliţiştii doljeni au întocmit un dosar de cercetare penală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS