12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: 473 de sancţiuni contravenţionale acordate şoferilor care nu au respectat legislaţia rutieră

Mehedinţi: 473 de sancţiuni contravenţionale acordate şoferilor care nu au respectat legislaţia rutieră

În ultimele 72 de ore, echipajele de poliţie rutieră mehedinţene au desfăşurat activităţi specifice pe principalele artere intens circulate, cât şi în zonele urbane, pentru impunerea respectării legislației rutiere de către toți participanții la trafic.
Activităţile preventive desfăşurate de poliţiştii cun atribuții pe linie rutieră s-au materializat în controlarea a 594 autovehicule si legitimarea unui număr de 672 persoane, fiind aplicate 473 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 79.081 lei.
Desfăşurătorul abaterilor constate, pe drumurile publice din judeţ, este următorul: viteză excesivă – 81 sancţiuni contravenţionale, lipsa utilizării centurii de siguranţă în timpul deplasării – 36 sancţiuni contravenţionale, abateri săvârşite de pietoni – 46, defecțiuni tehnice constatate – 18.
În cadrul acţiunilor au fost retrase 7 certificate de înmatriculare și reținute 9 permise de conducere.
Astăzi poliţiştii rutieri vor continua acţiunile tematice organizate pentru combaterea abaterilor la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS