16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni prinşi băuţi la volan

Doljeni prinşi băuţi la volan

Ion Catană, de 46 de ani, din Moţăţei, aflat aseară la volanul unui autoturism Dacia 1310, nu a acordat prioritate la intersecţia străzii Viitorului cu DJ 561 A unei motociclete condusă de Gabriel Roşu, de 19 ani, din comună, cu permis de conducere necorespunzător categoriei respective.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului motocicletei şi a lui Dănuţ Ghenea, de 20 de ani, din Moţăţei, ocupant pe motocicletă.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere cu permis necorespunzător şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Aseară, pe DN6B, în localitatea Şimnicu de Sus, sat Dudoviceşti, judeţul Dolj, lucrători din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe Costel Marin, de 37 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism Volkswagen având o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal şoferului.

Azi noapte, lucrători ai Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi l-au depistat pe Valerică Trifu, de 37 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism Renault având o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Valerică Trifu a fost condus la Spitalul orăşenesc Dăbuleni unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabiliri alcoolemiei, totodată în cauză a fost întocmit dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS