Acasă Local Dolj Dolj: Verificări şi controale la sistemele de pază

Dolj: Verificări şi controale la sistemele de pază

-

Poliţiştii din cadrul Compartimentelor Sisteme de Securitate de la poliţiile municipale, orăşeneşti, secţiile din cadrul Poliţiei Craiova, poliţiştii desemnaţi să desfăşoare activităţi pe această linie de muncă de la secţiile de poliţie rurală, precum şi oraşele Dăbuleni şi Bechet, cu sprijinul ofiţerilor şi agenţilor din cadrul Serviciului de Ordine Publică au organizat, în perioada 12 – 26 martie, o acţiune pentru verificarea modului de asigurare a pazei și securităţii al agenţiilor Loto, sălilor de jocuri de noroc şi pariuri sportive.
Astfel, au fost efectuate verificări şi controale la 27 agenţii Loto, 53 săli de jocuri de noroc, 72 săli de pariuri sportive, totodată fiind efectuate 146 alarme de exerciţiu prin care s-a urmărit verificarea echipajelor de intervenţie.
În urma controlului efectuat la o casă de pariuri sportive din Craiova s-a constatat faptul administratorul societăţii nu a luat măsura instalării unui sistem de alarmare împotriva efracţiei. Cel în cauza a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Este o zi în care recompensele, favorurile şi banii obținuți de la locul de muncă alcătuiesc tema principală. Puteţi primi mici...