Acasă Local Olt: Bărbat suspectat că şi-a spânzurat fiicele, după care s-a sinucis

Olt: Bărbat suspectat că şi-a spânzurat fiicele, după care s-a sinucis

-

Trei persoane, un bărbat de 39 de ani, şi cele două fiice, de 9 şi respectiv 15 ani, au fost găsite spânzurate într-o anexă a gospodătiei familei din comuna Bobiceşti, judeţul Olt. Din primele informaţii oferite de  reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, Dan Tudosie  fusese externat de la psihiatrie în cursul zilei de miercuri, fiind tratat de alcoolism.

În acest moment criminaliştii se află la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care au murit cele trei persoane. Cel mai probabil, bărbatul şi-a spânzurat fetele, după care s-a sinucis în acelaşi mod. Poliţiştii au mai stabilit că, astăzi, bărbatul şi cele două fete erau singuri acasă pentru că soţia era plecată la părinţii săi.

Rudele călăului propriilor copii spun că bărbatul era destul de violent, având dese scandaluri cu soția, dar niciodată nu s-ar fi gândit că poate fi în stare de așa ceva.

ȘTIRI VIDEO GdS

Amnistia fiscală, ultima strigare la ANAF de anulare a accesoriilor

Luni, 16 decembrie, este ultima zi în care persoanele fizice şi firmele mai pot depune cereri la Fisc pentru a beneficia de amnistia fiscală. Datornicii care plătesc datoria principală inclusiv pe 16 decembrie vor beneficia de anularea dobânzilor şi penalităţilor aferente, dacă au cerut acest lucru. Iată câţi datornici au beneficiat de OG nr. 6/2019 în Dolj.