Doi tineri de 21, respectiv 23 ani, din Dolj și Râmnicu Vâlcea, au petrecut azi noapte ore bune de groază, după ce s-au rătăcit cu mașina într-o pădure din apropiere de Botoşani.  Cei doi au greșit drumul în timp ce se deplasau pe direcția Iași – Suceava cu o autoutilitară de transport marfă, dar au fost găsiți în cele din urmă de pompierii botoșăneni într-o pădure din Flămânzi, după două ore de căutări, scrie botosaninews.ro.

Ajunși în mijlocul pădurii, la aproximativ 25 de kilometri distanță de drumul european 85 (localitatea Hârlău), cei doi au sunat după ajutor. În sprijin le-au sărit un echipaj SMURD de la Hârlău, precum și două echipaje ale Inspectortului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani.
Pompierii au reușit să îi scoată din pădure, după trei ore, întrucât drumul era impracticabil din cauza ploilor, fiind necesară tractarea autoutilitarei

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.