Acasă Local Dolj Core-Corelarea competenţelor şi abilităţilor capitalului uman cu potenţialul de local de ocupare...

Core-Corelarea competenţelor şi abilităţilor capitalului uman cu potenţialul de local de ocupare în regiunile Sud-Vest Oltenia şi Nord-Est

-

Centrul de Consultanţă şi Management al Proiectelor EUROPROJECT, în calitate de beneficiar al proiectului “CORE- Corelarea competenţelor şi abilităților capitalului uman cu potențialul local de ocupare în regiunile Sud–Vest Oltenia şi Nord-Vest” a desfăşurat în luna martie o vizită de informare în regiunea Sud-Vest Oltenia, respectiv în localitatea Voloiac, judeţul Mehedinţi.

Scopul vizitei de informare a reprezentat menținerea unui număr cât mai mare de persoane pe piața muncii prin implementarea de măsuri de ocupare integrate care vizează șomerii, persoanele inactive şi persoanele în căutarea unui loc de muncă din regiunile Sud – Vest Oltenia şi Nord – Vest.

Persoanele participante la întâlnirea cu reprezentanţii Centrului de Consultanţă şi Management al Proiectelor EUROPROJECT beneficiază de programe care includ activităţi de informare, consiliere profesională individuală şi de grup, mediere, consiliere psihologică, organizare de burse de locuri de muncă, furnizarea de programe de formare profesională, consultanţă, asistenţă şi formare profesională pentru începerea unei activităţi independente sau pentru inițierea de afaceri.

Vizita de informare s-a adresat grupului ţintă al proiectului, în cadrul acesteia participând aproximativ 25 de persoane din judeţul Mehedinţi – atât persoane în căutarea unui loc de muncă, şomeri, precum şi persoane inactive.

La finalul întâlnirii, toţi participanţii care aparţin grupului ţintă al proiectului s-au înscris la sesiunile de formare care vor fi organizate în cadrul proiectului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Persoana iubită sau copiii vă solicită ajutor material. De aici se pot isca foarte uşor controverse, discuţii aprinse şi chiar conflicte...