9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjZiua Porţilor Deschise la IPJ

Ziua Porţilor Deschise la IPJ

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a organizat ieri Ziua Porţilor Deschise. La sediul instituţiei, cu prilejul Zilei Poliţiei, au fost prezenţi zeci de copii de la mai multe unităţi de învăţământ din municipiul Târgu Jiu. Micuţilor le-au fost prezentate tehnica şi autospecialele din dotarea poliţiei gorjene şi au primit insigne şi pixuri.
De asemenea, cei prezenţi în curtea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj au putut urmări două exerciții demonstrative în care au fost implicaţi câinii de intervenţie ai poliţiei. Patrupedele au acţionat pentru prinderea unei persoane şi au executat diferite manevre, conform solicitărilor primite de la instructori. Tot în curtea instituţiei a fost vernisată o expoziţie de pictură realizată de elevi din municipiul Târgu Jiu.
„Este o zi importantă pentru Poliţia Gorj şi Poliţia Română. Suntem în slujba cetăţeanului şi încercăm să oferim servicii de cea mai bună calitate. Le mulţumesc poliţiştilor gorjeni şi familiilor acestora. O parafrazez pe Ecaterina Teodoroiu şi spun că onoarea de ofiţer să ne fie crez şi lege“, a precizat comisarul-şef Gheorghe Parepa, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj. Tot ieri, au fost avansaţi în gradul următor 82 de poliţişti, dintre care 20 de ofiţeri. Înainte de termen au fost avansaţi trei ofiţeri şi şase agenţi de poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS