Acasă Local Gorj Mobilier nou pentru spaţiile de joacă

Mobilier nou pentru spaţiile de joacă

-

Primăria Târgu Jiu va achiziţiona mobilier nou pentru 16 locuri de joacă din oraş. Şase cartiere din municipiu vor beneficia de pe urma investiţiei în valoare de 550.000 de lei. Montajul complet al mobilierului se va face după aproximativ o lună, după ce se va stabili câştigătorul licitaţiei.
„Zonele din municipiul Târgu-Jiu precum 23 August, Ciocârlău, Narciselor, Debarcader, 1 Mai-Vest, Griviţa vor avea în curând mobilier nou pentru locurile de joacă existente. Suma alocată de administraţia publică locală este aproape jumătate de miliard de lei vechi. Totodată, în această perioadă în prezent, se lucrează şi la reparaţia mobilierului din alte spaţii de joacă din oraş prin lucrări de vopsire şi completări cu nisip la locurile de joacă, dar şi montarea a 500 de metri liniari de gărduţuri de protecţie“, a declarat Ionuţ Jilăveanu, şeful Serviciului Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Foşti angajaţi ai Petrom, atenţie la ofertele de cesiune a acţiunilor!

Guvernul va trebui să dea foştilor angajaţi Petrom acţiuni de până la 8% din capitalul social. O firmă face ofertă de cesiune a acţiunilor la un preţ de cinci ori mai mic decât preţul pieţei.

OLT: Fermierii controlați prin teledetecție încep să-și primească banii

Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA) Olt este în plină campanie de autorizare la plată a fermierilor care trebuie să-și primească banii, după ce, până la 1 decembrie 2019, aceștia au încasat în conturile deschise la bănci avansul care se acordă proprietarilor de teren care exploatează teren agricol.

Horoscop

Berbec Este o zi a cărei temă principală sunt veniturile obţinute în urma desfăşurării unei munci oficiale. Într-un anume fel, prietenii şi...