Acasă Local Gorj Afacerist din Ilfov, reţinut în Gorj

Afacerist din Ilfov, reţinut în Gorj

-

Un om de afaceri, de 46 de ani, din judeţul Ilfov, a fost reţinut de poliţiştii gorjeni sub acuzaţia de înşelăciune. Afaceristul deţine o firmă în Motru. Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că bărbatul, în calitate de administrator al firmei din Motru, ar fi indus în eroare reprezentanţii a altor patru societăţi de la care a achiziţionat anvelope auto, motorină şi servicii pentru care ar fi emis documente de plată fără acoperire. Prejudiciul total cauzat acestor societăţi este de aproximativ 800.000 de lei. Suspectul a fost depistat în urma a 21 de percheziţii care au vizat 21 de firme de construcţii din Gorj bănuite că ar fi derulat afaceri ilegale, prejudiciu rezultat fiind de peste 4,2 milioane de lei. 20 de administratori de firmă au intrat în atenţia poliţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Sindicaliştii din Dolj solicită o simulare a reducerii numărului de ore în şcoli

Reducerea numărului de ore pentru elevii din clasele primare şi gimnaziale, dar şi de la liceu este un subiect de actualitate pentru învăţământul preuniversitar, după ce senatorii au adoptat un proiect de lege în acest sens

Cum îţi poţi schimba legal furnizorul de energie

Este nevoie de 21 de zile pentru ca un consumator casnic să treacă de la un furnizor la altul de energie. Iată ce „capcane“ puteţi întâmpina în procesul de mutare către alt furnizor de electricitate.

Încă un pieton lovit de maşină pe bulevardul Ştirbei Vodă

Un pieton, de 67 de ani, a fost accidentat de un autoturism joi, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Ştirbei Vodă. În ultima perioadă, în acea zonă au fost răniţi mai mulţi pietoni.