16.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Operații în premieră la Craiova

Operații în premieră la Craiova

-

Operații în premieră la Clinica de Chirurgie I a Spitalului Județean de Urgență din Craiova. Profesor dr. Barrat si dr. Polliand de la Clinica de Chirurgie Metabolică și Digestivă din Paris, împreună cu o echipă de chirurgi craioveni vor efectua 4 operații, timp de 2 zile. Este vorba de chirurgia obezității, iar pacienții selectați  au vârste cuprinse între 18 și 38 de ani și o greutate corporală de peste 150 de kg.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.