12.1 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Craiova: Incendiu în zona Balta Craioviţei

Craiova: Incendiu în zona Balta Craioviţei

-

Secţia Pompieri Craiova a intervenit ieri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu  izbucnit la vegetaţie uscată şi păpuriş, în municipiul Craiova, zona Balta Craioviţei. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetație uscată şi exista posibilitatea de propagare la restul de vegetație uscată. În urma acestuia au ars aproximativ 2 ha vegetaţie uscată şi păpuriş. Cauza probabilă a incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera  incendiul. După stabilirea cauzei incendiului, persoana care a provocat focul a fost depistată şi sancţionată contravenţional de un ofiţer din cadrul Inspecţiei de Prevenire.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.