16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Copiii Centrului social "Best Life" au preparat prăjituri la Colegiul Național "Gheorghe Chițu"

Craiova: Copiii Centrului social „Best Life” au preparat prăjituri la Colegiul Național „Gheorghe Chițu”

Copiii Centrului social „Best Life” al Arhiepiscopiei Craiovei au participat zilele trecute la o acțiune de socializare organizată de Colegiul Național Economic „Gheorghe Chițu” din Craiova. Cu acest prilej, copiii, însoțiți de specialiști, sub îndrumarea cadrelor didactice și elevilor, au pregătit prăjituri de post și sandvișuri, pe care le-au ornat cu diferite forme. Activitatea a fost primită cu mult entuziasm de către beneficiarii așezământului social, care au preparat cu multă pricepere cornulețe, au decorat cu măiestrie sanvișurile și au legat prietenii cu elevi ai Colegiului. „La Colegiul „Gheorghe Chițu” se organizează activități variate, cum este cel cu Centrul social „Best Life”. În cadrul acestor acțiuni, noi punem la dispoziție laboratoarele unde copiii își pot pune în aplicare diferite competențe practice și pot deveni, pentru câteva ore, bucătari, cofetari, putând să prăgătească și anumite meniuri”, a declarat Dumitru Iftimov, directorul Colegiului Național Economic „Gheorghe Chițu”.
Odată cu această activitate s-au pus bazele unui nou parteneriat educațional între Centrul social „Best Life” și Colegiul Național Economic „Gheorghe Chițu”, cu rol în dezvoltarea abilităților de viață independentă ale copiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS