Universitatea din Craiova va acorda mâine, la ora 16.00, titlul Doctor Honoris Causa, profesorului universitar doctor ELEFTHERIOS THALASSINOS de la Universitatea din Piraeus, Departamentul de Studii Maritime, din Grecia.
Eleftherios Thalassinos, care este visiting profesor la universități de prestigiu din Europa și din lume, a scris peste 20 de volume și a publicat aproximativ 200 de articole în reviste de specialitate, în domenii precum Economie internațională; Statistică și Econometrie; Macroeconomie; Integrare europeană; Sistem monetar european; Analiză cantitativă; Previzionare econometrică; Dezvoltare și previzionare în sectorul bancar european; Sectorul energiei în Europa; Productivitate și eficiența afacerilor în organizațiile din Europa.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.