7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Proxenet trimis după gratii

Dolj: Proxenet trimis după gratii

Poliţiştii au introdus în arestul inspectoratului un doljean de 32 de ani bănuit că a racolat şi a exploatat sexual o tânără, la începutul anului 2015.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au reuşit prinderea unui suspect de proxenetism. Mihai Ispas, de 32 de ani, din comuna Pleniţa, judeţul Dolj, se sustrăgea de la urmărirea penală cu intenţia de a părăsi teritoriul României.
Acesta a fost identificat la un hotel din municipiul Craiova în timp ce se afla împreună cu o tânără, din comuna Pleniţa, pe care urma să o ducă în altă ţară în vederea exploatării sexuale.
Mihai Ispas a fost condus la sediul IPJ Dolj – Serviciul de Investigaţii Criminale, iar din primele cercetări a rezultat faptul că, în perioada ianuarie – martie 2015, a exploatat o tânără din localitatea doljeană Verbiţa atât în municipiul Craiova cât şi în Italia.
În urma probatoriului administrat în cauză a fost pusă în mişcare acţiunea penală împotriva inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, pe numele acestuia fiind emisă ordonanţă de reţinere, iar în cursul zilei de ieri pe numele inculpatului Judecătoria Craiova a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Activităţile desfăşurate au beneficiat de suportul operativ de specialitate al ofiţerilor din cadrul Serviciului de Operaţiuni Speciale Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS