14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCaravana Învăţământului Oltean

Caravana Învăţământului Oltean

Universitatea din Craiova,  prin Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională, va desfăşura, în perioada 18 martie – 7 aprilie, proiectul „Caravana  Învăţământului Oltean”. Aflat la cea de-a noua ediţie, proiectul va consta în prezentarea ofertei educaţionale a Universităţii din Craiova în locaţiile ţintă, din cele cinci judeţe ale Olteniei: Dolj, Gorj, Olt, Mehedinţi şi Vâlcea.

Ing.drd Stelian Bărăgan, directorul Centrului de Consiliere şi Orientare Profesională  a subliniat faptul că prin derularea proiectului în discuţie, se urmăreşte o informare detaliată, actualizată, cu privire la facultăţile Universităţii din Craiova, a criteriilor de admitere, dar şi un permanent dialog al echipei Centrului de Consiliere şi Orientare Profesională cu elevii claselor terminale, cu cadrele didactice.

Campania de promovare va fi realizată în colaborare cu reprezentanţi ai facultăţilor şi membri ai Convenţiei Organizaţiilor Studenţeşti – Universitatea din Craiova.

Caravana Învăţământului Oltean se va continua cu evenimentul Zilele Porţilor Deschise – 2015, unde se va prezenta oferta educaţională actualizată, pentru anul universitar 2015-2016, eveniment în cadrul căruia vor avea loc şi simulările Student pentru o zi, care vor consta în participarea directă a viitorilor studenţi la diferite cursuri corespunzătoare opţiunii acestora.
***

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS