20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Prinşi la furat în parcare

Craiova: Prinşi la furat în parcare

O echipă mobilă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 5 Poliţie aflându-se azi noapte  în executarea atribuţiunilor de serviciu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, din parcarea blocului 1A din cartierul Corniţoiu, iese un autoturism cu luminile stinse. Poliţiştii au trecut la urmărirea şi oprirea în trafic a vehiculului, fiind solicitat şi sprijinul unei patrule auto mixte formate din poliţişti şi jandarmi ai GMbJ Craiova, întrucât conducătorul auto nu s-a conformat somaţiilor poliţiştilor.
Astfel, la volan a fost identificat Constantin Danciu, din localitatea Tetila, Gorj, iar în autoturismul Opel Vectra au fost identificaţi Dorel Stănoiu, Lucian Măgureanu, ambii din localitatea Curtişoara, judeţul Gorj şi Marian Sultan din localitatea Răcarii de Jos, judeţul Dolj.
Oamenii legii au descoperit în portbagajului autoturismului 4 capace ornamentale roţi, 4 prezoare roţi auto, un cric hidraulic, iar sub preşurile din partea spate au mai fost găsite 12 bucăţi prezoane auto, susceptibile a fi sustrase.
Din primele verificări s-a stabilit faptul că aceştia au venit în Craiova pentru a comite furturi de la auto, iar bunurile aflate în autoturism au fost sustrase de la mai multe maşini din cartierul Craioviţa Nouă.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de către poliţiştii craioveni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS