Acasă Local Dolj Craiova: Incendiu într-un bloc din Craioviţa Nouă

Craiova: Incendiu într-un bloc din Craioviţa Nouă

-

Pompierii din cadrul ISU Dolj au intervenit, în această seară, cu o autospecială pentru stingerea unui incendiu izbucnit la tabloul electric amplasat în casa scării dintr-un bloc din cartierul craiovean Craioviţa Nouă. Potrivit pompierilor doljeni, 13 locatari ai blocului respectiv au primit îngrijiri medicale la faţa locului pentru că au fost afectate de fumul dens degajat de incendiu. O singură persoană dintre cele 13 a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova cu o ambulanţă SMURD. Nici unul dintre oameni nu a suferit arsuri. Din primele verificări, cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.