17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Adolescentă de 17 ani, găsită în comă pe o stradă din Slatina

Olt: Adolescentă de 17 ani, găsită în comă pe o stradă din Slatina

O adolescentă de 17 ani din Slatina a fost găsită în comă, vineri noaptea, pe o stradă din cartierul Eugen Ionescu din municipiu, scrie evenimentdeolt.ro. Fata a fost transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Bucureşti.

Tânăra, în vârstă de 17 ani, a fost găsită grav rănită, în stare de inconştienţă, pe o stradă din cartierul Eugen Ionescu, din Slatina, în zona blocului în care locuia. Descoperirea a fost făcută vineri noaptea, în jurul orei 03:55, de un grup de tineri care trecea prin zonă. Aceştia au încercat să-i acorde tinerei ajutor însă au constatat că fata nu reacţionează, aşa că au sunat imediat la 112 şi au solicitat o ambulanţă. Un echipaj medical s-a deplasat de urgenţă în zonă, adolescenta fiind găsită inconştientă, cu traumatism cranio-cerbral şi suspiciune de fractură de bazin, după cum au precizat medicii de la ambulanţa, potrivit jurnaliştilor de la evenimentdeolt.ro.

Fata a fost transportată de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Slatina, fiind transferată ulterior la Terapie Intensivă. Din cauza stării grave în care se afla, cadrele medicale au solicitat intervenţia unui elicopter SMURD, iar aceasta a fost preluată sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 11:00, de pe stadionul 1 Mai din Slatina şi transferată la un spital din capitală. Cazul a fost preluat de poliţie şi a fost demerată o anchetă. „Poliţia municipiului Slatina a fost anunţată sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 04:20, de către cadrele Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina despre faptul că o persoană de sex feminin, în vârstă de 17 ani, a fost adusă la unitatea sanitară în stare de inconştienţă, prezentând multiple traumastisme. În urma cercetărilor s-a stabilit identitatea victimei şi localitatea de domiciliu, respectiv municipiul Slatina. În acest moment este în desfăşurare o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul“, a precizat comisarul şef Iulian Nicolae, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS