10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTrupa No Antidote concertează la Zen Rasta Pub

Trupa No Antidote concertează la Zen Rasta Pub

no antidote

Una dintre cele mai cunoscute trupe craiovene, No Antidote, concertează mâine, 13 martie, pentru a doua oară la Zen Rasta Pub din Bănie. Amatorii de muzică bună sunt invitaţi să asculte cele mai noi cover-uri pregătite de membrii formaţiei în maniera lor inconfundabilă, care i-a făcut atât de apreciaţi pe plan local.
No Antidote este un proiect care a luat naştere în septembrie 2007, la iniţiativa lui Bogdan Oprănescu, toboşarul trupei. Deşi de-a lungul anilor au avut loc schimbări în componenţa trupei şi în sound, No Antidote şi-a menţinut identitatea şi a participat la numeroase evenimente, fiind o prezenţă constantă pe scena craioveană. „Atunci când spui No Antidote un lucru e cert: eşti hotărât! Aceasta este una dintre calităţile noastre comune“, spune Bogdan.
În prezent, trupa este formată din Diana (voce), Andrei (bass), Bogdan (tobe), Dodo şi Răzvan (chitară). Membrii No Antidote spun că aceasta este formula ideală pentru un alternative cu un sound aparte, care a supravieţuit şi s-a menţinut în prima linie atâta vreme.
Cei care îşi fac planuri pentru o seară reuşită în oraş la început de weekend sunt, aşadar, aşteptaţi la Zen Rasta Pub mâine, de la ora 22.00, la un superconcert No Antidote. Costul unui bilet este de 10 lei, iar rezervările se pot face la numărul   0769 626 227.
Pe cei de la No Antidote îi găsiţi şi pe Facebook, la adresa https://www.facebook.com/noantidoteband.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS