6.7 C
Craiova
sâmbătă, 14 decembrie, 2019
Acasă Local Dolj Candidaţii la şefia ISJ Dolj au picat concursul

Candidaţii la şefia ISJ Dolj au picat concursul

-

Astăzi a avut loc concursul pentru postul de inspector şcolar judeţean. În cursa pentru şefia Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj au rămas doar doi candidaţi. Este vorba despre actualul inspector şcolar general Georgică Florea Bercea şi despre Dumitru Iftimov, directorul Colegiului Naţional „Gheorghe Chiţu”. După numai două ore de la începerea concursului, reprezentantul sindicatului „Spiru Haret” Dolj, Constantin Lungulescu, a postat pe pagina lui de Facebook următorul mesaj: „Îl felicit public pe domnul ministru secretar de stat, Vasile Şelaru, pentru organizarea concursului pentru funcţia de inspector şcolar judeţean. Este un concurs corect, care se desfăşoară conform metodologiei. Rezultatul pentru judeţul Dolj: Ambii au picat prima probă şi în felul acesta, au picat concursul. Iată că se poate”. Contactat telefonic, Georgică Florea Bercea a precizat că a preferat să se retragă din concurs, chiar în timpul acestuia, din motive personale. Tot din motive personale se pare că s-a retras şi Dumitru Iftimov. „Am stat atât la evaluare, cât şi la proba scrisă, însă am realizat că nota pe care aş fi o obţinut-o nu m-ar fi avantajat. Puteţi să consideraţi că m-am retras din motive personale. Concursul se va reprograma cu siguranţă, iar eu mă voi înscrie din nou”, a declarat Iftimov pentru GdS.
Redactorii GdS au luat legătura cu reprezentanţii Ministerului Educaţiei care au menţionat faptul că un punct de vedere oficial îl putem avea după ora 16.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

Aco Todorov, antrenor și selecționer

Antrenorul echipei masculine de baschet SCM „U” Craiova, Aleksandar Todorov, este noul selecționer al Macedoniei de Nord. Contractul...